Conifer Oak vægur fra Tidsløs med guld visere.

Vægur Conifer Oak

Conifer Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den smukkeste mørkegrønne linoleum på-limet på toppen. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Bemærk: Conifer Oak forventes at kunne leveres fra uge 42. 

765,00 kr.
Inkl. moms - Leveringstid: 2-7 hverdage
Viserfarve
Antal

Conifer Oak vægur fra Tidsløs i egetræ og linoleum

Eksklusivitet og bæredygtighed hånd i hånd

Conifer Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den smukkeste mørkegrønne linoleum på-limet på toppen. Dette skaber en helt unik dybde i urskiven, en dybde som kaster forskellige skygger af sig på timeindikatorne, alt efter belysningen. 

Vores linoleum er udarbejdet ud fra bæredygtige principper. 97% af materialet består af naturlige råvarer, her er 72% fornybare og vokser til igen på bare 12 måneder, desuden benyttes der 43% genanvendte materialer. Tanken om genanvendelighed er noget Tidsløs fokuserer stort på, hvorfor vi også af vores restmaterialer producerer bordskånere.

Conifer Oak er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det har en ren mat mørkegrøn overflade med et underlag af rustik egetræ. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd. Urskiven er 28 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for "tik-tak" lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere. 

Der medfølger alt hvad du skal bruge  

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue i pakken. Derudover medfølger der en monteringsguide, så ophængning af dit nye vægur fra Tidsløs bliver let som en leg. 

Specifikationer

Materiale
Mørkegrøn linoleum og egetræsfiner
Diameter
28 cm
Urværk
Junghans Quartz
Viserlængde
10/8 cm
Batteri
AA
Relaterede produkter ( 4 andre produkter i samme kategori )

Vægur Light Oak

Med en af de ældste materialer fra møbelkunsten, er Light Oak væguret fra Tidsløs designet med den danske natur i tankerne. Væguret i egetræ er...

Fra Pris 549,00 kr.
Vægur Marble Bianco i hvid marmor med guld visere fra Tidsløs.
  • Nedsat pris

Vægur Marble Bianco

Marble Bianco er et vægur fra Tidsløs udarbejdet i en hvid marmor kaldet Bianco Carrara. Uret er tolvkantet, hvilket betyder at...

Normalpris 699,00 kr. -200,00 kr. Pris 499,00 kr.

Vægur Gunpowder

Gunpowder væguret fra Tidsløs er udarbejdet i en flot nistret sort gennemfarvet MDF træ. Overfladen er fin og mat, og den hvid-nistrede struktur...

Fra Pris 499,00 kr.

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode