Sort Gunpowder vægur i træ fra Tidsløs med guld visere.

Vægur Gunpowder

Gunpowder væguret fra Tidsløs er udarbejdet i en flot nistret sort gennemfarvet MDF træ. Overfladen er fin og mat, og den hvid-nistrede struktur giver en god kontrast til de sorte rene linjer. Kombiner den mørke urskive med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, for at matche din indretning. 

499,00 kr.
Inkl. moms - Leveringstid: 2-7 hverdage
Viserfarve
Antal

Gunpowder vægur fra danske Tidsløs

Byd det industrielle design velkommen

MDF er et træprodukt som er fremstillet af løv- eller nåletræ, der findeles til træfibre og opblandes med lim og voks, for derefter at blive sammenpresset ved høj varme. Fremstillingsmåden giver MDF'en en ultra fin overflade, hvilket også er grunden til at det er et populært produkt i bygge- og møbelindustrien. 

Her er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det er ikke meningen af Gunpowder skal løbe med alt opmærksomheden, men i stedet samarbejde med den eksisterende vægdekoration om at give et stilrent udtryk. Materialet der er brugt til designet af uret er sort gennemfarvet MDF træ. Det har en ren matsort overflade, en overflade som bliver brudt af en hvid-nistret struktur. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.

Gunpowder er et vægur i træ fra Tidsløs udarbejdet i sort gennemfarvet MDF. Materialet er let, men meget holdbart. Overfladen er matsort, hvid-nistret og mat, og strukturen spiller en stor rolle. Urskiven er 28 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for "tik-tak" lyde.

Du kan også tjekke vores Light Oak vægur i lys egetræ her eller vores Dark Oak vægur i mørk egetræ her. 

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere. 

Der medfølger alt hvad du skal bruge  

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue i pakken. 

Specifikationer

Materiale
Sort MDF
Diameter
28 cm
Urværk
Junghans Quartz
Viserlængde
10/8 cm
Relaterede produkter ( 2 andre produkter i samme kategori )

Vægur Light Oak

Med en af de ældste materialer fra møbelkunsten, er Light Oak væguret fra Tidsløs designet med den danske natur i tankerne. Væguret i egetræ er...

Fra Pris 549,00 kr.

Vægur Dark Oak

Dark Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i mørk egetræ af højeste kvalitet. Behandlingen af træet fremhæver årerne og strukturen i træet på...

Fra Pris 599,00 kr.

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode