Vægur Light Oak

Med en af de ældste materialer fra møbelkunsten, er Light Oak væguret fra Tidsløs designet med den danske natur i tankerne. Væguret i egetræ er ubehandlet, hvilket giver et friskt og lyst udtryk. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte (vores favorit) visere, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd.  

FORLÆNGET LEVERINGSTID PÅ STR. 38 MED SORTE VISERE - FORVENTES AFSENDT ULTIMO FEBRUAR

549,00 kr.
Inkl. moms - Leveringstid 1-5 hverdage
Størrelse
Viserfarve
Antal

Light Oak vægur fra Tidsløs med sorte visereLight Oak vægur fra danske Tidsløs med sorte visereLight Oak fra danske Tidsløs. Vægur med sorte visere i egetræ.

acrylic_fire_interior.jpg

Et gammelt kendt stykke træ

Egetræet er en af de ældste arter i Danmark. Med sin visuelt flotte struktur og overlegne holdbarhed, har egen været en populær træsort blandt møbeldesignere i mange århundrede. Light Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i egetræsfiner af høj kvalitet. Udtrykket kan variere fra ur til ur og vi vælger kun den fineste kvalitet til vores vægure i eg.

Egetræet er ubehandlet, hvilket giver et friskt og lyst udtryk. Ønsker man at matche urets farve med sine egne træmøbler, kan en let oliering være en mulighed. Viserne kan vælges i enten guld, kobber, sølv eller sorte (vores favorit) visere, så du på en kompromisløs vis, kan integrere væguret i din indretnings røde tråd. 

Light Oak er et vægur i træ fra Tidsløs udarbejdet i ubehandlet egetræsfiner. Materialet er let, men meget slidstærkt. Overfladen er ru, og strukturen spiller en stor rolle. Urskiven er 28 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for "tik-tak" lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere. 

Der medfølger alt hvad du skal bruge  

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue i pakken. 

Specifikationer

Materiale
Lys egetræ
Diameter
28 cm
Urværk
Junghans Quartz
Viserlængde
10/8 cm
Batteri
AA
Karakter 
2018-08-13

Vi faldt for det smukke design!

Vi faldt for det smukke og tidsløse design! Uret passer perfekt til vores nordiske stil, men giver samtidig lidt kant til det lyse interiør. <br /> Derudover synes vi det giver et personligt præg, at man selv kan “designe” uret ud fra de forskellige materialer. (Træ, farve på viser osv.)

  • 1 ud af 1 fandt denne anmeldelse brugbar.
Skriv en anmeldelse
Relaterede produkter ( 2 andre produkter i samme kategori )

Vægur Gunpowder

Gunpowder væguret fra Tidsløs er udarbejdet i en flot nistret sort gennemfarvet MDF træ. Overfladen er fin og mat, og den hvid-nistrede struktur...

Fra Pris 499,00 kr.

Vægur Dark Oak

Dark Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i mørk egetræ af højeste kvalitet. Behandlingen af træet fremhæver årerne og strukturen i træet på...

Fra Pris 599,00 kr.

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode