Vægur Burgundy Oak

Burgundy Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den varme mørkerøde linoleum på-limet på toppen. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd.

765,00 kr.
Inkl. moms - Leveringstid 1-5 hverdage
Viserfarve
Antal

Conifer Oak vægur fra Tidsløs i egetræ og linoleum

Varme toner, rene linjer og fokus på miljøet

Burgundy Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af råt egetræsfiner, med den smukkeste dybe mørkerøde linoleum på-limet på toppen. 

Vores linoleum er udarbejdet ud fra bæredygtige principper. 97% af materialet består af naturlige råvarer, her er 72% fornybare og vokser til igen på bare 12 måneder, desuden benyttes der 43% genanvendte materialer. 

Burgundy Oak er et vægur som byder på rene linjer og et minimalistisk udtryk. Det har en ren mat mørkerød overflade med et underlag af ubehandlet egetræ. I samspil med enten guld (vores favorit), kobber, sølv eller sorte visere, kan du kompromisløst integrere væguret i din indretnings røde tråd. Urskiven er 28 cm. i diameter, 6 mm. i tykkelse og viserne har en længde på 10/8 cm.  Urværket er af højeste kvalitet og fuldstændig lydløst. Du slipper derfor for "tik-tak" lyde.

Et tysk kvalitetsurværk

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Denne vitale del af uret er derfor ikke kompromitteret i et Tidsløs vægur. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske Junghans, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition. Du kan læse mere om Junghans urværket her.

Dit ur fra Tidsløs

Vi er meget stolte over vores ure; både dets udseende samt kvalitet. Denne følelse håber vi også, at du får, når du køber dit nye vægur fra Tidsløs. Vi giver dig 30 dages udvidet returret, så lever uret ikke op til dine forventninger, kan du blot sende det retur og få pengene tilbage. Udover returretten, har vi 2 års reklamationsret på både urværk, skive og visere. 

Der medfølger alt hvad du skal bruge  

Vi kender det selv. Det er drøn ærgerligt at købe et nyt produkt man glæder sig til at tage i brug, for så at stå og mangle et batteri eller en skrue. Med Tidsløs leverer vi en samlet pakke. Det betyder at der både medfølger 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue i pakken. 

Specifikationer

Materiale
Mørkerød linoleum og egetræsfiner
Diameter
28 cm
Urværk
Junghans Quartz
Viserlængde
10/8 cm
Batteri
AA
Relaterede produkter ( 2 andre produkter i samme kategori )

Vægur Conifer Oak

Conifer Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den...

Fra Pris 765,00 kr.

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode