Dansk designede vægure fra Tidsløs

Hejsa!

Vi er Tidsløs, som du jo allerede har opdaget! Vi er vilde med nordisk design, hvilket er en af grundene til, at vi gik i gang med det her projekt!

Tidsløs er skabt med en helt klar vision; vi vil skabe et inspirerende og minimalistisk vægur, hvor du kan udtrykke din personlighed igennem. Da vi har sat os denne vision, er det samtidig vigtigt, at du som kunde føler dig unik. Så du samtidig også kan få dit eget præg på DIT nye vægur.

Helt i starten af processen, handler det hele om et urværk. Urværket skal være af høj kvalitet, og det må man sige, at vi ikke er gået på kompromis med. Vi får vores urværker fra det kendte mærke "Junghans Quartz". Junghans har lige siden 1861 produceret urværker af højeste kvalitet. På den måde sikrer vi os, at du får den bedste kvalitet af urværk. Derfor er du sikret et næsten lydløst urværk med en lang levetid.

Vi har ure i alt fra egetræ, linoleum helt til rå marmor. Da vi skulle finde vores leverandører til vores materialer, var det vigtigste kvaliteten. Det var vigtigt for os, at vi kom godt fra start. Med det sagt, så skulle kvaliteten bare spille. "Kvalitet frem for kvantitet". Vi er/var derfor indforstået med, at vi var tvunget til at have lidt højere indkøbspriser, men samtidig ‘you win some, and you lose some’. Formålet med Tidsløs var og er at kreere et vægur, som ikke har de mangler, vi selv er stødt på hen ad vejen med de forskellige vægure.

Det er vigtigt for os, at vi kan ramme et bredt, men samtidig have et minimalistisk publikum, der ligesom os elsker det nordiske design. Det vigtigste er, at du kan få dit eget præg på dit nye vægur, du kan derfor selv præge designet af dit nye ur. Vi står selv for produktionen af urene, vi sidder sågar selv og samler hver en komponent. Dette sikrer, at vi er 100% på, at du som kunde får den rigtige vare og i den rigtige kvalitet. Dette medfører, at omkostningerne til medarbejdere osv. er skåret fra, så du egentligt betaler den laveste pris for et dansk håndlavet vægur.

Fra vores lille kontor i Esbjerg, designer vi vægure ud fra nogle minimalistiske principper. Det hele sker i den nordiske ånd hvor vi vægter gode farvesammensætninger højt. Vi bruger lang tid på at finde frem til de helt rigtige materialer, med de helt rigtige egenskaber for de specifikke produkter.

Det vi er mest stolte af, er klart vores vægure. Det kan være svært at finde et vægur der passer præcis ind i dit hjem, hvilket var hele motivationsfaktoren for os. Derfor

POPULÆRE LIGE NU

Vi har udvalgt nogle af de mest populære produkter lige nu. Måske er det noget for dig?

Har du tjekket vores blog?

Vores seneste nyheder, fedeste produkter og gode fortællinger er at finde her.

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode