Fortrydelsesret

Der gives 60 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 60 dages perioden starter den dag hvor ordren er leveret hos modtager, leveret i pakkeshop eller afhentet hos AM-Trading. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 60 dage efter leveringen og varerne skal være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@tidslos.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret med angivelse af ordrenummer. Refundering af penge kan kun ske retur til samme betalingsmiddel som blev brugt ved det oprindelig køb.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til AM-Trading at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til AM-Trading i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. AM-Trading dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Ved returnering kontaktes virksomheden: AM-Trading
Tarp Byvej 6D, 1.
6715 Esbjerg N
TLF: 23 90 52 22

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Læs vores handelsbetingelser her

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode