Vi "bord"skåner miljøet!

person Skrevet af: Mathias Rex list Kategori: Om Tidsløs Dato:

Vi har alle et fælles ansvar for at passe på vores planet, et ansvar der kan udføres på mange forskellige måder. Hos Tidsløs gør vi op med ressourcespild og sætter en ære i at minimere dette. Og hvad det har med bordskånere at gøre, det fortæller vi i dette blogindlæg. 

Det er et fælles ansvar

Det er efterhånden en udbredt kendskab, at måden vi mennesker lever på, sætter sine aftryk på planeten. Det bliver tit omtalt i medierne; global opvarmning, forurenede verdenshave, isen der smelter på polerne. Store firmaer udleder tonsvis af CO2, dagligt, og der er ikke noget vi som enkeltpersoner kan stille op. Eller er der? Det kan vi, hos Tidsløs, i hvert fald godt lide at tænke, og derfor er miljøet noget der til daglig indgår i vores arbejdsgange og påvirker måden vi tager beslutninger på. 

Vi prøver at minimere vores del

Lige fra første prototype af Tidsløs' vægure, undrede vi os over, hvad vi skulle stille op med alt det restmateriale der var tilbage, efter at urskiverne var blevet skåret. Vi går meget op i bæredygtighed, og for at kunne reducere vores aftryk på planeten, blev vi i hvert fald enige om, at noget skulle det bruges til. Resultatet blev - som man næsten kan tyde ud fra overskriften - bordskånere. For at udnytte alt pladsen på de plader som vores materialer kommer i, har vi, som du kan se på tegningen nedenfor, tegnet yderligere 6 sæt bordskånere. Bordskånerne kan fås i de forskellige træmaterialer, ligesom Tidsløs' ure. 

Tegning af Tidsløs' vægure og bordskånere

SE VORES BORDSKÅNERE HER                 SE ALLE VORES VÆGURE HER

Hvad med akryl?

Vi kan desværre ikke lave bordskånere af vores akryl, da det bøjer under for meget varme. Har du en idé til hvad vi kan bruge vores restmateriale af akryl til? Så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til os på kontakt@tidslos.dk!

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode