Et urværk af høj kvalitet - Tidsløs bruger Junghans urværker til sine vægure

person Skrevet af: Frederik Hansen list Kategori: Om Tidsløs Dato:

Selvom man ikke direkte kan se urværket, så vil vi vove den påstand, at det er det absolut vigtigste element i et godt vægur. Men hvad er forskellen på et godt og et dårlig urværk? Og hvordan kender vi forskel? 

Hvad er et urværk?

Et urværk til et vægur er en lille sort plastikkasse, og oftest er der monteret et AA-batteri bagpå. Sådan ser et urværk ud, om det er lavet i Kina eller i Tyskland. Det er dog inde i kassen at forskellen ligger. Junghans producerer quartz urværker af højeste kvalitet, som sikrer præcis tidsgengivelse og holdbarhed, mange år ud i fremtiden. Urværkerne er næsten lydløse og der er indbygget ophæng i urværket, som nemt kan monteres på væggen med søm eller skruer og rawlplugs. 

Et lydløst ur - kan det være rigtigt?

Ja! Det kan det i hvert fald. Junghans urværkerne er stort set lydløse. Slut med vægure der invaderer dine tanker med tik, tak, tik, tak. Ydermere er der ikke monteret sekundvisere på Tidsløs' ure, hvilket minimerer lyden endnu mere. 

Hvad er Junghans?

Junghans er et tysk firma der oprindeligt blev stiftet i 1861 af Erhard Junghans og hans svoger, Jakob Zeller-Tobler. Til at starte med producerede de urskiver, visere, urkasser mm., men kun 5 år skulle der gå, før det første komplette Junghans lommeur så dagens lys. Der gik kun 42 år fra stiftelsen af virksomheden, til at Junghans kunne kalde sig verdens største urproducent med over 300 ansatte i 1903 og over 3 millioner årligt producerede ure. Sidenhen har Junghans både produceret armbåndsure, vægure samt tilbehør til ure såsom urværker og reservedele. 

Se alle vores vægure her

I samme kategori

Relaterede tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode