Byt dine julegaver fra Tidsløs helt frem til den 31. januar

person Skrevet af: Frederik Hansen list Kategori: Om Tidsløs Dato:

Vi kender det alle sammen. Vi stresser rundt hele december, for at finde julegaver til dem vi har kært. Og når julen så er overstået, er der nogle gaver der skal byttes. Her er det næsten som om det er december om igen. 

Byt eller returner dine gaver hele januar måned hos Tidsløs

Hos Tidsløs bryder vi os ikke om hastværk. Udover vores 30 dages udvidet returret, tilbyder vi her i juletiden, at du kan bytte dine julegaver, helt frem til den 31. januar. At du har åbnet pakken gør ikke noget, så længe der bare ikke er synlige brugsspor på produktet. Ønsker du at bytte dit vægur til et andet vægur, kan vi klare det, ønsker du at få dine penge retur, kan vi også klare det. Dette gælder alle køb placeret fra den 20. november, frem til den 18. december. 

Udover denne forlængede returret i julen gælder vores almindelige handelsbetingelser også. Handelsbetingelserne kan du finde her. 

Frist for bestilling af julegaver

Du kan frem til den 17. december 2018 bestille dine julegaver med garanti for pakken kommer til at ligge under juletræet. 

Leder du efter inspiration til en julegave? Tjek vores udvalg af vægure her. 

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Opret en ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind her Eller Nulstil adgangskode